Kontakt

Ring oss
08-128 54 600
Maila oss
info@strevent.se
Huvudkontor
Tumstocksvägen 10,
187 66 Täby
LinkedIn
Följ länken

Kontaktformulär

Namn:

E-mail:

Telefonnummer:

Meddelande:

Genom att använda kontaktformuläret bekräftar du att du har läst och samtycker till Strevents integritetspolicy.

Kontakta Strevent idag!

Du kan komma i kontakt med oss på Strevent via telefon på vårt företagsnummer 08-128 54 600. Våra telefonlinjer är öppna under kontorstimmar, måndag till fredag. Om vi inte kan svara just då kan man lämna ett meddelande och vi återkommer så snart som möjligt.

För att nå oss via e-post kan man skicka ett meddelande till vår företagsadress, som är info@strevent.se, eller via vår hemsida genom vårt kontaktformulär där man kan fylla i sina kontaktuppgifter och skriva en kort beskrivning av ärendet. Vi försöker svara på alla e-postmeddelanden så snabbt vi kan, måndag till fredag.

Om man vill nå oss via LinkedIn kan man skicka ett meddelande till vår företagssida eller till en av våra anställda. Passa även på att följa vår sida för att få uppdateringar om aktuella projekt och vårt vardagsarbete, samt söka tjänster hos oss.

Vi söker fortlöpande efter kompetenta ventilationsmontörer, OVK-certifierade injusterare, styr- och reglertekniker. Tveka inte att höra av dig om det låter interessant för vidare information.
Strevent AB växer stadigt, följ med oss på vår resa!

custom map for website